Vásárlás személyesen

Musher felszerelés próba és vásárlás személyesen

Aktív sportoló és lelkiismeretes forgalmazóként csak ajánlani tudjuk, hogy aki teheti vásárlás előtt próbálja fel a vásárolni kívánt felszerelést a kutyára és magára. Minden kutya más és más, a mérés alapján sosem lehet 100%ig biztosan megmondani, hogy egy hám példul megfelelően illeszkedik-e a kutya mellkasára. 

Alapvetően webáruházként működünk, de szivesen segítünk személyesen a termék felpróbálásában, rendezvényeken tesztfelszerelés kölcsönzésében. 

Ashley Craig termékek személyes átvétele

A személyes átvétel lehetősége erre is vonatkozik! A lent olvasottakat kérlek ezen termékek személyes vásárlásánál is vedd figyelembe.

Mivel webáruház vagyunk, így boltunk nincs, ennek megfelelően állandó nyitvatartásunk sincs.
Viszont ebből fakadóan sokkal rugalmasabbak is vagyunk, hiszen nem feltétlenül vagyunk sem időhöz, sem helyhez kötve. 

Személyes próbára és termék átvételre az alábbiak szerint van lehetőség:

  1. Személyes vásárlás a székhelyünkön:
    Gyömrőn vagyunk elérhetőek, ahol teljes raktárkészletből lehet válogatni. Mivel aktívan foglalkozunk saját kutyáinkkal, így nem mindig vagyunk elérhetőek. De pl akár esti akár hétvégi időpontban is szívesen látunk minden érdeklődőt. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ha szeretnél minket meglátogatni. 
  2. Személyes vásárlás Budapesten: (BIZONYTALAN IDEIG NEM TUDJUK A BUDAPESTI VÁSÁRLÁST BIZTOSÍTANI!)
    Hétköznap előre egyeztetett, reggeli, napközbeni vagy kora esti időpontban itt is állunk rendelkezésre. Itt viszont raktárkészletünk nincs, az előre megbeszélt termékeket tudjuk próbára és átadásra biztosítani. Időpont egyeztetésre legalább 1 munkanappal korábban szükség van.
  3. Személyes vásárlás az ország más pontján:
    Aktív kutyásként mi is rendszeresen járunk rendezvényekre az ország különböző pontjaira. Ha hivatalos standdal érkezünk, akkor előre jelezzük a facebook oldalunkon. Ha nem standdal járunk valamerre akkor igény szerint tudunk felszerelést vinni magunkkal. Ha érdekel mikor merre leszünk megtalálhatóak, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot.

FONTOS! Kérjük légy tekintettel arra, hogy mi is kutyákkal foglalkozunk, és esetenként egymást váltva érkeznek hozzánk időpontra érdeklődők. Ezért...

... Bár nagyon szeretjük az aktív munkakutyákat, kérjük tiszta kutyával érkezz.

... mi nagy gondot fordítunk a higiéniára, ezért kérjük csak egészséges kutyával érkezz! 

... A Corona vírus miatti veszélyhezlyzet visszavonásáig nyilatkoznod kell, hogy sem te, sem veled együtt élő hozzátartozód/lakótársad nem lázas, és az elmúlt 2 hétben nem jár a kockázatos országok egyikében sem. 

Nem ciki a találkozó előtti percekben sem lemondani ilyen esetben! Mi is ezt tennénk.

Webáruház készítés