Vásárlás személyesen

Musher felszerelés próba és személyes termékátvétel

Aktív sportoló és lelkiismeretes forgalmazóként csak ajánlani tudjuk, hogy aki teheti vásárlás előtt próbálja fel a vásárolni kívánt felszerelést a kutyára és magára. Minden kutya más és más, a mérés alapján sosem lehet 100%ig biztosan megmondani, hogy egy hám példul megfelelően illeszkedik-e a kutya mellkasára. 

Alapvetően webáruházként működünk, de szivesen segítünk személyesen a termék felpróbálásában.

Mivel webáruház vagyunk, így boltunk nincs, ennek megfelelően állandó nyitvatartásunk sincs.
Viszont ebből fakadóan sokkal rugalmasabbak is vagyunk, hiszen nem feltétlenül vagyunk sem időhöz, sem helyhez kötve. 

Személyes próbára és termék átvételre az alábbiak szerint van lehetőség:

  1. Személyes termékátvétel a székhelyünkön:
    Gyömrőn vagyunk elérhetőek, ahol teljes raktárkészletünk elérhető. Mivel aktívan foglalkozunk saját kutyáinkkal, így nem mindig vagyunk elérhetőek. De pl akár esti akár hétvégi időpontban is szívesen látunk minden érdeklődőt. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ha szeretnél minket meglátogatni. 
  2. Személyes vásárlás az ország más pontján:
    Aktív kutyásként mi is rendszeresen járunk rendezvényekre az ország különböző pontjaira. Ha hivatalos standdal érkezünk, akkor előre jelezzük a facebook oldalunkon. Ha nem standdal járunk valamerre akkor igény szerint tudunk felszerelést vinni magunkkal. Ha érdekel mikor merre leszünk megtalálhatóak, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot.

FONTOS! Kérjük légy tekintettel arra, hogy mi is kutyákkal foglalkozunk, és esetenként egymást váltva érkeznek hozzánk időpontra érdeklődők. Ezért...

... Bár nagyon szeretjük az aktív munkakutyákat, kérjük tiszta kutyával érkezz.

... mi nagy gondot fordítunk a higiéniára, ezért kérjük csak egészséges kutyával érkezz! 

... A Corona vírus miatti veszélyhezlyzet visszavonásáig nyilatkoznod kell, hogy sem te, sem veled együtt élő hozzátartozód/lakótársad nem lázas, és az elmúlt 2 hétben nem jár a kockázatos országok egyikében sem. 

Nem ciki a találkozó előtti percekben sem lemondani ilyen esetben! Mi is ezt tennénk.

Webáruház készítés