Távtartó kerékpárhoz

-10%
Távtartó kerékpárhoz
Távtartó kerékpárhoz
Távtartó kerékpárhoz
Távtartó kerékpárhoz

Távtartó antenna kerékpárhoz, mely segít megakadályozni a rugalmas szár esetleges abroncsba akadását. A távtartó számos különböző adapterrel elérhető a kerékpár vázának méretétől függően. Ezért kérjük, hogy minden távtartó rendelés esetén egyeztess velünk

10 600 Ft
Akció: 9 500 Ft
Kezdete: 2021.08.20   Vége: 2021.10.29
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Használati útmutató
Részletek

Anyaga: Műanyag, gumi, aluminium, acél

Hossza: Kb 60 cm

Kompatibilitás: szinte minden típusú kerékpárra felszerelhető. A szorítóbilincses felfogatás miatt karbon vázakhoz körültekintéssel javasoljuk.

Tisztíthatóság: Puha törlőronggyal enyhe mosószeres vízzel.

Használata: a távtartó konzolt a kerékpár kormányoszlopára kell rögzíteni bilinccsel, és/vagy gumi borítású menetesz szár segítségével. A konzolba a távtartó antenna betekerhető, így ha nincs szükség rá néhány mozdulattal leszerelhető a konzol levétele nélkül. 
A rugalmas szárat rögzítsük a kerékpár vázához, majd fűzzük át a távtartó végén lévő hurkon, és csatoljuk a kutyahámjához.

Szállítási információk: Nem rendelhető GLS csomagautomatába történő kézbesítéssel. 

Figyelmeztetés! a távtartó végén lávő hurokra rögzíteni a húzószárat szigorúan tilos, az csak a vázhoz rögzített szár abroncstól eltartására szolgál.

 

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
310 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Használati útmutató

Musher távtartó  használati útmutató

 

Biztonsági figyelmeztetés!

  • Minden használat előtt ellenőrizzük a termék épségét! Sérült vagy elhasználódott termék használatát kerüljük!

 

A termék rendeltetésszerű használata:

  1. A távtartó adaptert a kormányoszlopra kell felszerelni. Felszerélse előtt ellenőrizzük, hogy a felszerelni kívánt helyren nem akadályozza-e a kormány szabad mozgását (nem akad bele fék vagy váltóbowden). Amennyiben akadályozza, úgy nézzük meg másképp felszerelhető-e, ha nem akkor kérjük a bowdenek átrendezésében szakértő segítségét!
  2. A bilincs belső felét lehetőség szerint a vázcsövek között illesszük be, úgy hogy az U rész előre nézzen. A Kormányoszlop külső oldalára helyezzük a bilincs mentes csavart is tartalmazó részét. Ezt követően a külső és belső részt olyan mód kell meghúzni hogy stabilan álljon, de a váz ne sérüljön!
  3. A felszerelt adapterbe csavarjuk bele a pálca menetes végét.
  4. A kerékpár vázához rögzítsük a rugalmas szárat, majd vezessük át a távtartó hurkos végén, és csatoljuk a kutya hámjához. 
  5. A használat befejeztével ha nincs rá további szükség a pálcát a gumibaknál fogva kitekerhetjük az adapterből. Az adapter leszerelése nem szükséges.  

 

 

Tisztítás és ápolás:
Langyos, szappanos vízben kézzel mosható, ne használjunk erős oldószert!

Webáruház készítés